Produkter
O2H kudde

Cinnamon - fotriktigaskor

Cinnamon är det svenska varumärket med snygga skor som också är bra för fötterna. De är framtagna i sammarbete med ortopeder för att vara riktigt bra för din kropp. Skornas innesulor kan bytas ut mot dina egna inlägg. Produktionen sker i Spanien med material från Europa.


Kataloger finns på hemsidan eller på min fotvårdssalong.

Medimix - medicinsk tvål

Medimix tvålar tillverkas enligt den urgamla Ayurvediska traditionen. För hand, nästan utan elektricitet och över öppen eld. Företaget Cholayil Pvt. Ltd som tillverkar Medimixtvålarna odlar en stor del av de ingående örterna i sin egen örtodling och tillverkningen sker enligt GMP (Good Manufacturing Practices), för att säkerställa en hög kvalitet.

Rapsodine - svensk ekologisk hudvård

Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.


Det jag säljer är:

Duscholja - mild duschkräm med extrakt av enbärsskott, vilka tillför näring och antioxidanter samt återfuktar huden.

Sockerskrubb - en mjukt exfolierande och återfuktande kroppspeeling.


Pedicare - proffessionell fotvård

Produkterna utvecklas och tillverkas i Sverige i samarbete med ledande specialister inom medicinsk fotvård. Med nära 60 års erfarenhet är Pedicare Sveriges äldsta fotvårdsexpert. Pedicare-serien innehåller produkter som återfuktar, stärker och reparerar dina fötter.


24h krämen är utvecklad för dig som har svåra fötter. Jag kan med erfarenhet rekomendera denna produkt!

Dr Oj bodywash från Biërka Veda - Ayurveda

Kroppsvårdsprodukter utvecklade för speciella ändamål. Lakshadi är utformad för torr hud, men fungerar också bra mot acne. Eladi är en av läkeoljorna för dagligt bruk inom Ayurveda. Denna används vanligtvis mot allergier, eksem, klåda, utslag, hudinflamationer och pigmentförändringar. 32 Herbs hjälper mot liknande åkommor som föregånende men också svampinfektioner, mjäll och andra vanliga obalanser i huden.

O2H-kudde från Seven Sundays

Jag blev ambassadör för O2H-kudden från Seven Sundays efter jag själv provat och aldrig sovit bättre. Sover så gott och har inte lika ont i kroppen på morgonen när jag vaknar. 


Material: Bio Visko Skum med Aloe Vera Tillsats

Special: Avtagbart lager gör att kudden kan göras högre eller lägre

 

Kudden är skuren med ortopedisk precision. Med anpassningsbar höjd är den ergonomiskt framtagen för just ryggsovare. Med kudden i lägsta utförande är den också idealiskt för magsovare.


Hos mig hittar du även..


Funktionsstrumpor - Du behöver inte ha problem för att använda dem utan kan bara vilja ha strumpor som sitter bra på foten men inte stramar åt benet.


• Stödstrumpor - Gör att benen inte känns så trötta på kvällen. En revolution att använda på jobbet. Passar alla.


• Fotkräm/Fotdeo - Kräm finns för spruckna hälar, deo för fötter med extra fotsvett, produkter från Ender Trade

    All-roundsalva med E-vitamin, och Bivax till ben och fötter är också en storsäljare.


• Övriga - Vårtfri, Biocool, Fot-hand-salvan samt Nåva nagelgel för nagelsvamp.